Rólunk

Morison Magyarországon:  Morison MSW Kft.

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén. Számos hazai és nemzetközi ügyfélnek nyújt könyvvizsgálói, tanácsadói, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat. A hagyományos számviteli és adózási szolgáltatásokon túl jogi, cégértékelési és vagyontervezési feladatok megoldásában is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Munkatársaink német és angol nyelven beszélnek, sokéves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Készséggel válaszolunk bármilyen szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésre az alábbi elérhetőségünkön:             

                                                                                                     info@morison.hu


Sós Levente        Audit és adó partner 

+36 30 900 4625         levente.sos@morison.hu   

A Morison MSW Kft. alapítója és ügyvezetője.

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel, a magyar és a nemzetközi adózás területén, 1997 óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója és IFRS minősítéssel is rendelkezik. Pályafutását az Ernst & Young audit részlegénél kezdte. 

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (BGE), valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) végezte, német és angol nyelven beszél.

Feladatai a Morison MSW-én belül:

A könyvvizsgálati, számviteli és az adózási terület partnere. 


Wágner Vilmos         Audit és adó partner 

+36 30 235 4544               vilmos.wagner@morison.hu   

Vilmos a Morison MSW Kft. magyarországi igazgatójaként a cég nemzetközi szolgáltatásaiért felel. Több mint 16 év könyvvizsgálói és tanácsadói tapasztalat után 2019-ben csatlakozott a Morison MSW-hez. 

Számos nemzetközi ügyféllel foglalkozik. Folyékonyan beszél angolul, Vilmos olyan nemzetközi ügyfelekkel foglalkozik, akik Magyarországon is működnek, valamint olyan magyar ügyfelekkel, akiknek leányvállalataik vannak Európában. Ügyfelei között, építőipari és gyártóipari, valamint kereskedelmi és nagykereskedő cégek egyaránt megtalálhatók. Vilmos foglalkozik továbbá fúziókkal és felvásárlásokkal, valamint vállalati finanszírozással.

Feladatai a Morison MSW-én belül: 

A könyvvizsgálati, számviteli és az adózási terület partnere


Dr. Mennyei Robin         Gazdasági jogász -  partner 

+36 70 319 7392                       robin.mennyei@morison.hu   

Dr. Mennyei Robin a Morison MSW Kft. társ-alapítója és jogi tanácsadója. Tanulmányait követően több évet töltött multinacionális vállalati környezetben. 

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, munkajog, adójog és szerződési jog területén. Részt vett számos cégalapításban, vállalati átszervezésben, M&A tranzakcióban továbbá különféle holdingstruktúrák kialakításában.

Dr. Mennyei Robin a Miskolci Egyetemen szerzett jogi és közgazdász diplomát, továbbá a Freiburgi Albert-Ludwigs-Universität jogi karán LL.M. képzésben vett részt.

Dr. Mennyei Robin német és angol nyelven beszél.