Munkatársaink

Találjuk meg együtt a legjobb megoldást vállalkozása számára!

Wagner Vilmos

Könyvvizsgáló - PartnerEa voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non.

Sós Levente

Könyvvizsgáló - Partner

A CUH alapítója és ügyvezetője, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel, a magyar és a nemzetközi adózás területén, 1997 óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója és IFRS minősítéssel is rendelkezik. Pályafutását az Ernst & Young audit részlegénél kezdte.

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (BGE), valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) végezte, német és angol nyelven beszél.


Dr Mennyei Robin

jogi... - Partner

A CUH jogi tanácsadója. Dr. Mennyei Robin a Miskolci Egyetemen szerzett jogi és közgazdász diplomát, továbbá a Freiburgi Albert-Ludwigs-Universität jogi karán LL.M. képzésben vett részt. Tanulmányait követően több évet töltött multinacionális vállalati környezetben. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, munkajog, adójog és szerződési jog területén. Irodánkkal együttműködve részt vett számos cégalapításban, vállalati átszervezésben, M&A tranzakcióban továbbá különféle holdingstruktúrák kialakításában. Német és angol nyelven beszél.